EASE Therapy Szicíliai főzőkurzus és vacsoraprogram olíva- és borkóstolóval - Caponata siciliana, Brontei pisztáciás cannoli és fantasztikus borok


EASE Therapy Szicíliai főzőkurzus és vacsoraprogram olíva- és borkóstolóval - Caponata siciliana, Brontei pisztáciás cannoli és fantasztikus borok
Tapasztalat:
több mint 10 évLeírás
Szicília gasztronómiája hihetetlenül izgalmas, ami nem csoda, hiszen a sziget konyhaművészetén a görögöktől kezdve a rómaiak, arabok, franciák, spanyolok és észak-afrikaiak hatása mind érezhető. A görögöknek köszönhetjük az olíva és a méz használatát, a rómaiak tették népszerűvé a tésztaféléket, az arabok pedig a sokféle fűszer vagy az édességekben oly népszerű mandula, pisztácia használatát terjesztették el. S hogy más ne mondjunk, a spanyolok közvetítésével az aztékoktól érkezett a csokoládé! Ismerd meg Te is ezt a varázslatos gasztronómiai világot, amelyben a különféle kultúrák találkozásából csodálatos ízvilág jön létre! Menü
- Caponata siciliana – padlizsános ragú
- Szicíliai tonhalsaláta / csicseriborsó-leves
- Saját készítésű házi sajttal töltött ravioli
- Pesto siciliano
- Brontei pisztáciás cannoli – modicai fekete csokoládval
Felszolgált szicíliai tájjellegű bio borok
- Grillo
- Frappato
- Curva Minore
- Nero d”avola
EASE Therapy Az I. kerületi EASE Therapy Ízbisztró ételei nemcsak roppant finomak, hanem egészségesek és könnyűek is, hiszen nem tartalmaznak cukrot, rizst, burgonyát, mesterséges ízesítőt és színezéket, csupán a legjobb minőségű alapanyagokat! Az EASE Therapy elsősorban azért jött létre, hogy egy szakmai stáb segítségével kiegészülve segíthessen azoknak, akik változtatni akarnak korábbi megszokott, egészségtelen életmódjukon. Kiscsoportos főzőklubjainkba Téged is várnak szeretettel, ha érdeklődsz az egészséges ételek elkészítésének összes csínja-bínja iránt!